PENGUNJUNG KAMI

Rabu, 5 September 2012

PRODUK UNTUK MENDAPATKAN ZURIAT: AMBAR KENANGA
SET HAMIL SUAMI ISTERI AMBAR KENANGA.
membantu pasangan suami isteri yang berkahwin untuk memiliki cahayamata atau zuriat termasuk pasangan yang telah mempunyai anak namun sukar untuk menambah cahaya mata seterusnya dan atau pasangan yang mengalami keguguran lebih setahun.
Ramai pasangan suami isteri yang gagal untuk mendapat zuriat sering menyalahkan pasangan masing-masing. Jangan mudah putus asa  kemungkinan yang dicuba tidak sesuai untuk anda dan pasangan. JADI APAKAH PENYELESAIANNYA? Cuba SET HAMIL SUAMI ISTERI AK kerana ia sesungguhnya lain daripada produk-produk yang berada dipasaran SET HAMIL SUAMI ISTERI AK berasaskan rempah ratus Arab atau Timur Tengah. Amalkan SET HAMIL SUAMI ISTERI AK berterusan dan sentiasa  berdoa serta bermohon kepada Tuhan agar dikurniakan cahayamata. Setiap doa hendaklah disusuli dengan USAHA dan KESABARAN. Ikuti penjelasan kami :-

SET HAMIL SUAMI ISTERI?

SET HAMIL SUAMI ISTERI AK adalah pemakanan lengkap selama 2 bulan atau 60 hari untuk pasangan suami dan isteri yang ingin hamil atau menambah anak termasuk pasangan yang isteri keguguran lebih setahun dan ingin hamil. Terdapat produk untuk isteri dan juga untuk suami dan penyapuan luaran. SET HAMIL SUAMI ISTERI AK hendaklah diambil oleh isteri dan juga suami untuk kesan optima memudahkan mendapatkan zuriat walaupun salah seorang pasangan tiada sebarang masalah tanpa mengira saiz badan.

APAKAH PANTANG-LARANG SEMASA MENGAMALKAN SHSI?
1. Hendaklah minum Air Masak Kosong 2 – 3 liter sehari. Hindari minuman yang berkafein seperti teh dan kopi serta minuman bergas atau
berkarbonat. Elakkan minum minuman masam dan berasid seperti jus mangga, jus oren, jus asam jawa dan sebarang minuman yang tajam.
2. Elak makan buah-buahan yang berasid seperti Mangga, Limau, Nenas dan Oren dll.
3. Elakkan makan makanan bercuka, berjeruk dan tapai.

BOLEH CAMPURADUK DENGAN PRODUK LAIN?
Pracampuran produk hanya dibenarkan untuk ubatan hospital atau vitamin sahaja. Tidak dibenarkan campuran produk-produk berasaskan herba kerana lebihan pengambilan produk berasaskan herba akan menyebabkan keracunan. Untuk ubatan hospital atau vitamin jarakkan masa pemakanan selama Tiga (3) jam sebelum atau selepas makan ubatan.

BOLEHKAH MAKAN SEMASA ISTERI KEDATANGAN HAID?
Isteri hendaklah terus mengambil AK WANITA dan AK TIMOYAN walaupun kedatangan haid. Ini adalah bertujuan untuk mengeluarkan darah-darah kotor dari rahim. Semasa kedatangan haid rahim atau urat saraf sedang kembang dengan mengambil produk tersebut membantu membersihkan kotoran didalam rahim. Memandangkan produk kami berasaskan rempah ratus bukan herba jadi tiada masalah mengambilnya semasa haid.

APAKAH TINDAKBALAS DARIPADA PENGAMBILAN SHSI?
1.         PENING – Pasangan kurang minum air masak dan hendaklah minum air 2-3 liter sehari sebab proses pembersihan dan pembaikan
memerlukan air putih yang lebih. Sapu MINYAK AMBAR KENANGA pada bahagian yang sakit.
2.         PERJALANAN DARAH HAID TIDAK MENENTU – Teruskan pemakanan SHSI kerana proses pembersihan dan pembaikkan sedang
dijalankan.

MASALAH FIBROID DAN CYST?
Sekiranya isteri ada masalah fibroid atau cyst, selain mengikuti pantang larang semasa mengamalkan SHSI hendaklah :
1.         Isteri hendaklah hentikan pemakanan daging lembu, daging kambing, daging kerbau dan juga bahagian dalaman daging tersebut. Tapi boleh
makan Ayam, Ikan dan Makanan Laut.
2.         Hentikan pemakanan sebarang bentuk kekacang dan produk berasaskan kacang seperti kacang soya, kacang tanah, tempe, tauhu dan
sebagainya. Insyaallah mampu membantu masalah fibroid dan cyrst. Apa-apapun dapatkan nasihat Doktor Pakar

.BERAPA LAMA HARUS AMBIL SHSI & NAMPAK HASILNYA?
Setiap individu adalah berbeza bergantung kepada masalah dalaman. Ada yang mengambil Satu (1) Set sudah berjaya hamil dan ada juga yang mengambil Empat (4) set baru berjaya. Yang penting jangan stress, ini akan menyukarkan kehamilan. Jadi perlu ada kesabaran dan keyakinan semasa mengamalkan SHSI. Insyaallah sekiranya serasi dengan anda dan doa diperkenankan oleh Tuhan ANDA PASTI HAMIL!!
***(masukkan doa suami atau isteri yang ingin menimang cahaya mata)

APAKAH HARUS DILAKUKAN APABILA DISAHKAN HAMIL?
1. Bila isteri disahkan hamil selain daripada pemakaian MINYAK AMBAR KENANGA dan suami AK LASAK berterusan. Pasangan suami
isteri dinasihati berjumpa dengan Doktor Pakar Bidan untuk membuat pemeriksaan keatas kesihatan Ibu, rahim dan janin.
2. Hendaklah mengambil dan memakan sebarang vitamin seperti asid folic, obumin atau sebagainya yang diberi oleh Doktor Pakar untuk
kebaikan isteri dan janin berterusan. Jangan mengelakkan pemakanan vitamin tersebut untuk kebaikan bersama.
3. Dalam tempoh 5 bulan atau sehingga janin dan rahim sudah stabil dinasihati, jangan mengangkat benda-benda berat, buat kerja keras atau
banyak berjalan atau berjalan jauh. Nasihat kami elakkan atau tangguh dahulu sehingga kandungan anda sudah besar. Ini adalah untuk
mengelakkan keguguran sebab rahim masih belum kuat lagi.

BILAKAH PERLU BERHENTI AMALKAN SHSI?
ISTERI  -  Apabila tidak datang haid atau lewat daripada masa yang ditentukan. Hentikan makan AK WANITA & TIMOYAN serta merta. Tapi teruskan penyapuan MINYAK AMBAR KENANGA pada perut, pinggang, kaki dan bahagian yang sakit untuk mengeluarkan angin badan dan menguatkan rahim.
SUAMI  - Walaupun isteri telah hamil suami hendaklah meneruskan pemakanan AK LASAK berterusan agar apabila mengadakan hubungan kelamin maka sperma suami masih sihat dan aktif.

 SET SAYYIDA AMBAR
Memperkenalkan Set Sayyida Ambar yang dirumus antaranya ketumbar, habbatus sauda, cengkih, biji pala dan lain-lain menurut tradisi rempah ratus Arab turun temurun. Set Sayyida Ambar merupakan pemakanan lengkap selama dua (2) bulan khas untuk wanita berkahwin sahaja.

SET SAYYIDA AMBAR ini amat sesuai untuk 
 a. Pengamalan iibu-ibu selepas pantang bersalin;
b.  Wanita keguguran atau bersalin lebih setahun;
c. Wanita yang ingin menambah atau menimang cahaya mata;
d. Wanita yang mengalami tekanan perasaan, kemurungan dan/atau meroyan;
e. Wanita yang ingin kekuatan & kecantikkan kesihatan dalaman.Mencantikkan kulit, menegangkan payu dara & vagina tanpa rasa kering @ perit, membaikpulih masalah hormon, haid , keputihan serta melewatkan putus haid.
  A.    UNTUK WANITA YANG TERGOLONG DIDALAM KATEGORI  a, b, d & e  DIATAS :-
     AMALKAN SET SAYYIDA AMBAR  BERTERUSAN.

Kebanyakan  Wanita berkahwin yang sukar untuk mendapat atau menambah anak kerana kurangnya sikap perihatin keatas  penjagaan dalaman semasa muda atau semasa keguguran. Tetapi masih tidak terlambat untuk bertindak kerana SET SAYYIDA AMBAR boleh membantu anda merungkai masalah anda itu tetapi berkemungkinan mengambil masa dalam enam (6) bulan atau lebih bergantung kepada masalah dalaman anda. Ramai yang telah cuba dan Alhamdulilah berjaya mengapai kejayaan walaupun sudah berkahwin lebih daripada 7 tahun.
 Amalkan mengambil SET SAYYIDA AMBAR  berterusan dan hendaklah berhenti mengambilnya setelah disahkan hamil. Digalakkan Suami membantu isteri dengan mengambil & mengamalkan AK LASAK untuk mempercepatkan proses kehamilan dengan membaikpulih dalaman , meningkat kesuburan sperma suami.
Amalkan juga minum JUS AMBAR untuk selama seminggu pertama bersama SET SAYYIDA AMBAR & MINYAK AMBAR KENANGA berterusan untuk membaikpulih rahim, menguatkan dalaman dan membantu kehamilan.
AMALAN PRODUK & HARIAN UNTUK HAMIL : 
PRODUK :   JUS AMBAR , MINYAK AMBAR KENANGA & SET SAYYIDA AMBAR UNTUK ISTERI & SUAMI AK LASAK BERTERUSAN SEHINGGA SAH HAMIL.
AMALAN HARIAN
  i.      Semasa mengamalkan diatas elakkan makan makanan berjeruk, cuka, tapai, masam, minuman asam, nenas, limau serta makanan & minuman tidak berkhasiat. seperti teh, kopi & minuman berkarbonat. Boleh minum minuman bercoklat, koko & susu .
ii.        Minum air masak 2 - 3 liter atau segelas setiap jam dan pada waktu malam kurangkan minum air.
iii.       Mandi sehari sekali dan hendaklah Mandi sebelum pukul 9 pagi. Sebelah malam atau petang lap badan dengan air suam. Dan sekiranya mempunyai hubungan intim dengan suami , boleh mandi hadas bila perlu. Atau sekiranya hendak mandi sebelah petang atau malam, hanya mandi badan tanpa membasahkan rambut atau ubun-ubun. Ini adalah untuk memastikan badan tidak kembang dan rahim anda sihat.
iv.        Sapu MINYAK AMBAR KENANGA diperut, pinggang dan telapak kaki agar angin sejuk tidak masuk kedalam badan dan menguatkan rahim.
      
    Selain daripada itu sentiasa berdoa & sembahyang hajat dengan memohon kepada ALLAH S.W.T dikurniakan zuriat yang soleh & sihat. Jangan susah hati kerana setiap kesusahan akan ada penyelesaian, apa yang penting sikap tidak mudah putus asa kerana didalam kehidupan ini tiada jalan pintas dan sekiranya ALLAH S.W.T berkehendaki sesuatu  ia akan berlaku kerana tiada qadha' bagi seorang hamba kecuali qadha itu baik bagi dirinya. Berusaha adalah lebih baik daripada menyerah bulat-bulat tapa membuat apa-apa tindakan. BERSABAR & BERUSAHA. INSYALLAH.
  
CARA PENGAMBILAN SET SAYYIDA AMBAR & AK WANITA

   1. UNTUK TIGA (3) HARI PERTAMA SETIAP BULAN
  WAKTU PAGI : Makan dua kapsul (2) AK WANITA selepas makan dengan segelas air suam ( TERUSKAN MAKAN WALAUPUN KEDATANGAN HAID )  DAN  pada WAKTU PETANG : Makan dua (2) kapsul TUJU MEROYAN  dan mesti makan pada waktu 5 - 7 petang sahaja. TUJU MEROYAN juga mesti dimakan seperti menyorok dibelakang pintu DAN WAKTU MALAM  : makan 2 kapsul AK WANITA selepas makan malam atau sebelum tidur dengan segelas air suam..

SELEPAS 3 HARI TERSEBUT SILA TERUSKAN PEMAKANAN AK WANITA , SETELAH HABIS DUA (2) BOTOL AK WANITA  BERMAKNA TELAH HABIS MAKAN SATU (1)  BULAN .
JADI UNTUK BULAN KEDUA,  KENA ULANGI SEMULA MAKAN TUJU MEROYAN & HABISKAN AK WANITA SETERUSNYA UNTUK BULAN SELANJUTNYA AMALKAN AK WANITA SAHAJA.

RAMAI YANG MENCUBA SERTA BERDOA KEPADA ILAHI BERJAYA HAMIL PERTAMA KALI ATAU HAMIL SETERUSNYA. SELAMAT MENCUBA..
Didalam SET SAYYIDA AMBAR kami telah menyediakan 4 botol AK WANITA dan 2 peket TIMOYAN


Empat (4) Botol AK WANITA untuk pemakanan 60 hari sahaja dan seterusnya amalkan AK WANITA untuk rawatan berpanjangan. AK WANITA digunakan secara tradisional untuk melegakan senggugut, melancarkan perjalanan haid, melegakan keputihan, melegakan sakit kepala, membuang angin dan menambahkan tenaga.Elok dan boleh dimakan semasa kedatangan haid.

Dua (2) peket TIMOYAN AK dan setiap peket dimakan
setiap bulan selepas kedatangan haid. Setiap peket dimakan 3 hari
 pada waktu petang sahaja mengikut petua.
 TIMOYAN AK adalah makanan tambahan membantu
untuk mengecutkan batu meroyan, menaikkan rahim serta
memulihkan gangguan emosi seperti cepat marah, cepat kecil hati,
murung , mimpi buruk dan sebagainya.
Insyaallah berkesan dan layarilah testimoni AMBAR KENANGA
Kapsul Sayur-sayuran
No. (2) dlm KKM - 163/S/95 Jld 17


Tiada ulasan:

Catat Ulasan